Твій ідеальний рецепт

Яйця зі смаком Карбонари

Яйця зі смаком Карбонари

  • 5 курячих яєць
  • 25 г салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 1 лайм
  • 50 г сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
  • 100 г бекону
  • 5 г петрушки

Приготування

Яйця відварити на повільному вогні, щоб не потемнів жовток. Очистити, розрізати, акуратно дістати жовтки. Змішати їх з йогуртом до однорідної маси. Бекон нарізати дрібним кубиком, обсмажити на сухій сковороді до хрусткого стану. Натерти сир, дрібно нашинкувати петрушку, зняти цедру з лайму. Все вимішати з яєчно-йогуртовою масою, посолити, поперчити за смаком. Викласти масу в білок, прикрасити.

Інші рецепти

Тісто для піци на основі кефіру ТМ Щедрик

Детальніше 

Різото з куркою і двома сирами

Детальніше 

Сирна запіканка

Детальніше 

Фруктові тако

Детальніше 

Йогуртово-творожне желе

Детальніше 

Замовте дзвінок