Яйця зі смаком Карбонари

Яйця зі смаком Карбонари

  • 5 курячих яєць
  • 25 г салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 1 лайм
  • 50 г сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
  • 100 г бекону
  • 5 г петрушки

Приготування

Яйця відварити на маленькому вогні, щоб не потемнів жовток. Очистити, розрізати, акуратно дістати жовтки. Змішати їх із йогуртом до однорідної маси. Бекон нарізати дрібним кубиком, обсмажити на сухій сковороді до хрусткого стану. Натерти сир, дрібно нашинкувати петрушку, зняти цедру з лайму. Все вимішати з яєчно-йогуртовою масою, посолити, поперчити за смаком. Викласти в білок, прикрасити.

Замовте дзвінок