Для морозива

Для морозива

Використовуйте наші наповнювачі в:
м’якому морозиві на вагу, промисловому вершковому морозиві, морозиві у вафельних стаканчиках та трубочках, ріжках та ескімо, щербетах і фруктовій кризі, багатошаровому морозиві і граніто, авторському ексклюзивному морозиві





Наповнювачі гетерогенні

Використані відібрані плоди фруктів і ягід із відповідно встановленими розмірами як в цілісному так і в подрібненому вигляді (розміри шматочків та % вмісту плодів за замовленням). Наповнювачі мають глянцеву, апетитно-привабливу поверхню і яскравий фруктово-ягідний смак. Колір — однорідний, що відповідає кольору ягід і плодів, з яких виготовлені наповнювачі. Масова частка фруктів складає 20-45%. Застосувується для різних типів морозива, морожених тортів. Наноситься на продукт у вигляді стрічки, подається зверху, додається в основну масу продукту.

Сиропи

Високоякісний продукт, що отримано в поєднанні концентрованих соків, глюкози і фруктози, підготовленої води та витяжок з спецій і природних трав´яних концентратів. Додають до різних типів морозива для надання кольору та смаку.

Наповнювачі гомогенні

Перетерті до однорідної глянцевої маси фрукти та ягоди без збереження структури, але з відтвореним натуральним смаком. Використовують для виробництва ескімо, ріжків. Подається всередину морозива у вигляді екструзії або у суміш. Кількість с.р. (30%-80%) та pH (2,8-3,5) за замовленням клієнта.

Джеми традиційні

Це продукт отриманий шляхом проварювання перетертих фруктів. Застосувується для ескімо, ріжків. Подається всередину морозива у вигляді стержня.

Поливи

Уварена молочна маса з додаванням карамельної пасти і патоки з відтвореними натуральними смаками. Застосовують для наповнення стержнів морозива.

Замовте дзвінок