Для молочних та кисломолочних продуктів

Для молочних та кисломолочних продуктів

Використовуйте наші наповнювачі в:
йогуртах питних, йогуртах із плодово-ягідним джемом, сироватці, сиркових масах, глазурованих сирках, молочних напоях і коктейлях





Наповнювачі гомогенні

Використані протерті фрукти та ягоди до однорідної глянцевої маси без збереження структури фруктів, але з відтвореним натуральним смаком.

Поливи

уварена молочна маса з додаванням карамельної пасти і патоки з відтвореними натуральними смаками.

Наповнювачі гомогенні, гетерогенні та поливи

Використовуються для десертних та глазурованих сирків, кисломолочних йогуртів, творожних десертів, напоїв на молочній основі. Максимально полегшує формування стержня в сирку. Кількість с.р. (30%-80%) та pH (3,5-4,2) за замовленням клієнта.

Наповнювачі гетерогенні

Використані відібрані плоди фруктів і ягід із відповідно встановленими розмірами як в цілісному так і в подрібненому вигляді (розміри шматочків за замовленням). Наповнювачі мають глянцеву, апетитно-привабливу поверхню і яскравий фруктово-ягідний смак. Колір — однорідний, що відповідає кольору ягід і плодів, з яких виготовлені наповнювачі. Масова частка фруктів складає 20-45%.

Замовте дзвінок