Для кондитерських та хлібобулочних виробів

Для кондитерських та хлібобулочних виробів

Використовуйте наші наповнювачі в:
здобних і слоєних булочках, круасанах і еклерах, тарталетках і ватрушках, кексах і мафінах, відкритому печиві та печиві з начинками, рулетах і пряниках, тортах та пирогах, пончиках та рогаликах, зефірі та цукерках, у кондитерських виробах до та після випічки





Джеми термостабільні

Це продукт отриманий шляхом проварювання перетертих фруктів і ягід, мають в своєму складі спеціально підібрану стабілізаційну систему, яка забезпечує стійкість до високих температур 180°С-220°С при тривалості випікання 10-20хв. Властивості: термостабільність продукту дозволяє заморожувати і випікати його без пошкодження складу. Під час випікання не втрачає блиску, не викіпає, може застосовуватись для запікання ззовні і всередині випічки, під час випікання зберігає форму.

Наповнювачі гетерогенні термостабільні

Використані відбірні плоди фруктів і ягід із відповідно встановленими розмірами як в цілісному так і в подрібненому вигляді (розміри шматочків та % вмісту плодів за замовленням). Мають в своєму складі спеціально підібрану стабілізаційну систему, яка забезпечує стійкість до високих температур 180°С-220°С при тривалості випікання 10-20хв. При механічній обробці (перемішуванні, перекачуванні насосами) дані наповнювачі не змінюють своєї структури, завдяки чому легко можуть бути використані на підприємствах із високим ступінем механізації виробництва.

Джеми традиційні

Цей продукт отриманий шляхом проварювання перетертих фруктів і ягід. Включають у себе види преміум та економ класів. Застосувуються для слоювання тортів, рулетів, круасанів, пончиків, пісочних та напівпісочних пирогів, для начинки кондитерських виробів після випічки. Також для декорації тортів, пирогів, печива та десертів.

Наповнювачі гетерогенні

Це використані відбірні плоди фруктів і ягід із відповідно встановленими розмірами як в цілісному так і в подрібненому вигляді (розміри шматочків та % вмісту плодів за замовленням). Наповнювачі мають глянцеву, апетитно-привабливу поверхню і яскравий фруктово-ягідний смак. Колір — однорідний, що відповідає кольору ягід і плодів, з яких виготовлені наповнювачі. Масова частка фруктів складає 20-45%. Застосовуються для слоювання тортів, рулетів, круасанів, пісочних та напівпісочних пирогів, для начинки кондитерських виробів після випічки, для декорації тортів, пирогів, печива, десертів.

Поливи та поливи термостабільні

Уварена молочна маса з додаванням карамельної пасти і патоки з відтвореними натуральними смаками. Застосовують для начинки рулетів, тортів, мафінів, печива, також для оздоблення і декорування кондитерських виробів.

Сиропи

Сиропи — високоякісний продукт, що отримано поєднанням глюкози і фруктози, підготовленої води та витяжок з спецій і природних трав´яних концентратів. Додають до кондитерського крему для надання смаку, кольору, аромату. Сиропами просочують кондитерські коржі, кекси, бабки та інше.

Замовте дзвінок