Соус «Вишня з перцем»

Соус «Вишня з перцем»

Несподіване, але виправдано вишукане поєднання. Ще одна наша авторська рецептура - ягоди солодкої вишні з двома видами перцю - червоним меленим і духмяним. Варто спробувати, щоб зрозуміти, цей соус точно стане вашим улюбленим! Тим паче, ми знаємо як усі люблять вишню.

Склад

глюкозно-фруктозний сироп, подрібнені плоди вишні, вода підготовлена, стабілізатор геланова камідь, спеції (перець червоний, перець духмяний), регулятор кислотності лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, барвник натуральний харчовий, сорбат калію.

Фасування Термін придатності
ПЕТ пляшка 0,5 л (600 г) 12 місяців при температурі від 0°С до 10°С та 6 місяців при температурі від 0°С до 25°С

Цінність продукту

Поживна

  • вуглеводи 49.55 г

Енергетична

в 100 г продукту

791,3 кДж
(189 ккал)

у порції (30 г)

237,39 кДж
(56,7 ккал)

Рекомендації

Цей соус пройшов випробовування на універсальність! Якщо любите гостре, його можна смакувати як з м’ясом (особливо з реберцями), так і з рибою, і зі здобою, і з овочами, і з сиром, і з морозивом - словом з усім. Для тих хто любить вишню та перець - просто унікальна знахідка!

Продукт на вашій кухні

Бургер з яловичиною

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Вегетаріанський рол з сиром

Детальніше 

Замовте дзвінок