Соус «Журавлина»

Соус «Журавлина»

Абсолютно нова, відпрацьована рецептура нашого класичного журавлинового соусу! Є невід’ємною складовою кулінарних традицій багатьох країн світу. Але тепер максимально відтворений, натуральний смак свіжих ягід. Ідеально смакує до м’яса, риби, млинців та сиру.

Склад

глюкозно-фруктозний сироп, подрібнені плоди журавлини, вода підготовлена, стабілізатор геланова камідь, регулятор кислотності лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, барвник натуральний харчовий, сорбат калію.

Фасування Термін придатності
ПЕТ пляшка 0,5 л (560 г) 12 місяців при температурі від 0°С до 10°С та 6 місяців при температурі від 0°С до 25°С

Цінність продукту

Поживна

  • вуглеводи 47.66 г

Енергетична

в 100 г продукту

770,37 кДж
(184 ккал)

у порції (30 г)

213,111 кДж
(50,9 ккал)

Рекомендації

Журавлиновий соус — універсальна на вашій кухні річ! Вранці поливайте ним млинці чи ваші ніжні, зроблені з нашої сиркової маси сирнички. В обід доповніть соусом салат чи основну страву (відмінно пасує до м’яса птиці). А ввечері влаштуйте собі «романтик» і подайте соус в доповнення до сирного плато (чудово смакує з сиром «Адигейським»).

Продукт на вашій кухні

Стейк у кленовому сиропі з журавлиновим соусом

Детальніше 

Картопляні млинці

Детальніше 

Рулетики з сиром і журавлиною

Детальніше 

Сирні кльоцки з соусом «Журавлина»

Детальніше 

Замовте дзвінок