Бринза 45%

Бринза 45%

Сир із коров’ячого молока, виготовлений за класичною болгарською технологією із застосуванням заквасок і ферментів. Досить солоний (вміст 2–4%), що пояснюється відмінною якістю і натуральністю, адже сіль виступає натуральним консервантом при мінімальних температурних впливах.

Склад

молоко коров’яче незбиране, знежирене молоко, хлористий кальцій, молокозсідальні ферментні препарати, бактеріальна закваска прямого внесення, сіль харчова.

Нутрієнтний склад:

  • Мінеральні речовини:
  • натрій — 1500 мг
  • кальцій — 520 мг
  • магній — 25 мг
  • фосфор — 360 мг
  • залізо — 0,6 мг
  • каротин — 0,1 мг
  • Вітаміни:
  • A — 0,03 мг
  • B2 — 0,3 мг
  • PP — 0,3 мг
  • C — 0,2 мг
Фасування Термін придатності
шматочки у вакуумній упаковці приблизно по 300 г, у кілограмових відрах у розсолі та на вагу.30 діб при t 0–6`C та 60 діб при t (-2) — (-4)`C

Цінність продукту

Поживна

  • білки 20.8 г
  • жири 20.2 г

Енергетична

в 100 г продукту

1109 кДж
(264,9 ккал)

у порції (50 г, 12 невеличких кубиків)

554,5 кДж
(132,4 ккал)

Рекомендації

Бринза відмінно замінить сіль у ваших стравах, особливо салатах зі свіжих овочів. Просто нарізаний кубиками цей сир найкраще смакує зі свіжими помідорами. Секрет, підслуханий у Греції: якщо хочете зробити бринзу менш солоною, замочіть її на ніч у молоці.

Продукт на вашій кухні

Грецький пиріг зі шпинатом «Спанакопіта»

Детальніше 

Яблучний салат з бринзою та апельсиновим топінгом

Детальніше 

Хачапурі по-імеретинськи

Детальніше 

Балканський соус із бринзою

Детальніше 

Замовте дзвінок