«Адигейський» 45%

«Адигейський» 45%

Унікальний сир із молока вищого ґатунку, має ніжний молочний смак, в міру підсолений. Виготовлений за традиційною рецептурою, вивченою в регіоні Адигея. Цінний за харчовими властивостями продукт, адже має високий вміст молочного білку, незамінних амінокислот, кальцію та мінеральних солей.

Склад

молоко коров’яче незбиране, молоко знежирене, сіль харчова, бактеріальна закваска.

Нутрієнтний склад:

  • Мінеральні речовини:
  • натрій — 1500 мг
  • кальцій — 520 мг
  • магній — 25 мг
  • фосфор — 360 мг
  • залізо — 0,6 мг
  • каротин — 0,1 мг
  • Вітаміни:
  • A — 0,03 мг
  • B2 — 0,03 мг
  • PP — 0,3 мг
  • C — 0,2 мг
Фасування Термін придатності
шматочки у вакуумній упаковці приблизно по 200 г20 діб при температурі 0–8˚С

Цінність продукту

Поживна

  • білки 18 г
  • жири 16.5 г

Енергетична

в 100 г продукту

923 кДж
(220,5 ккал)

у порції (50 г, 2 середніх шматочки)

461,5 кДж
(110,2 ккал)

Рекомендації

Споживайте цей сир як самостійний, надкорисний продукт. Смакує з печивом до ранкової кави чи чаю, також гарно піддається смажінню (тримає форму і не плавиться на сковорідці). Подавайте сир із медом, джемом чи нашим натуральним журавлиновим соусом.

Продукт на вашій кухні

Смажений сир «Адигейський»

Детальніше 

Смажений Адигейський сир із малиновим соусом

Детальніше 

Кебаб у лаваші з томатно-медовим соусом

Детальніше 

Солоні млинці з кропом, сиром та часником

Детальніше 

Замовте дзвінок