Варенуха з сухфруктів

Варенуха з сухфруктів

  • 600 г сухофруктів
  • 3 л води
  • 3 шт. лаврових листків
  • 20 мл сиропу «Дюшес» ТМ Щедрик
  • 20 мл сиропу «Кориця» ТМ Щедрик
  • 20 мл сиропу «Імбир» ТМ Щедрик
  • 5 г кардамону, меленого мускатного горіха, гвоздики, бадьяну

Приготування

Сухофрукти (яблука, груші, сливи, абрикоси та інші за смаком) переберіть, помийте, залийте теплою кип’яченою водою і настоюйте 6 годин. Додайте сиропи і варіть до готовності сухофруктів.

Узвар процідіть, додайте прянощі, доведіть до кипіння і витримайте на маленькому вогні 10-15 хвилин. Залиште настоюватися 4 години, ще раз процідіть і беріть із собою на пікнік!

Освіжайтесь з Щедрик

Лимонад «Полуниця»

Детальніше 

Мохіто безалкогольний

Детальніше 

Апельсиново-морквяний коктейль

Детальніше 

«Червоний чай»

Детальніше 

Фрешджинджер

Детальніше 

Замовте дзвінок