Раф «Амаретто»

Раф «Амаретто»

  • 400 мл міцного еспресо
  • 2 жовтки
  • 50 мл сиропу «Амаретто» ТМ Щедрик
  • 20 г шоколаду
  • 100 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • цукор за бажанням

Приготування

Збийте жовтки з цукром до пишної піни. Вершки збийте окремо, а тоді введіть до жовтків. Все це гарненько перемішайте до однорідності і поставте в холодильник на 30-60 хв.

В охолоджену суміш додайте сироп «Амаретто». Половину чашки заповніть кавою і долийте вершково-яєчну суміш. Зверху покладіть ще трішки крему і посипте шоколадом. Смачного!

Творіть з Щедрик

«Кава по-баварськи»

Детальніше 

«Бананово-карамельний макіато»

Детальніше 

«Еспресо мартіні»

Детальніше 

«Холодна кава аршат»

Детальніше 

«Глясе»

Детальніше 

Замовте дзвінок