Малиновий кисіль

Малиновий кисіль

  • 400 г малинового варення ТМ Щедрик
  • 1 л питної води
  • 60 г картопляного крохмалю

Приготування

Поставте на середній вогонь розігрівати каструлю з водою, і як тільки вона закипить додайте малинове варення. Налийте півсклянки холодної води і розмішайте в ній крохмаль. У малиновий компот поступово влийте воду з крохмалем. Варіть кисіль до повного загустіння (близько 10 хвилин) постійно помішуючи.

Освіжайтесь з Щедрик

Малиновий лимонад

Детальніше 

Фрешджинджер

Детальніше 

«Чорна смородина»

Детальніше 

Мохіто безалкогольний

Детальніше 

«Ягідний твіст»

Детальніше 

Замовте дзвінок