Напої на основі кави
Повітряний лавандовий гарячий шоколад
- 500 мл молока ТМ Щедрик
- 60 г чорного шоколаду
- 60 г топінгу «Шоколад» ТМ Щедрик
- 100 г вершків 35% ТМ Щедрик
- 30 мл сиропу «Лаванда» ТМ Щедрик (Новинка!)
- 0,5 ч. л. ванільного цукру
Приготування
Збийте вершки 35% з ванільним цукром до густої консистенції. Змішайте в каструлі молоко і лавандовий сироп, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь до маленького і додайте поламаний чорний шоколад. Коли шоколад повністю розчиниться, зніміть його з вогню і ретельно збийте віничком.
Тоді додайте топінг «Шоколад» і поверніть на середній вогонь, після чого знову збийте до утворення піни. Розлийте гарячий шоколад у чашки і прикрасьте збитими вершками.