Повітряний лавандовий гарячий шоколад

Повітряний лавандовий гарячий шоколад

  • 500 мл молока ТМ Щедрик
  • 60 г чорного шоколаду
  • 60 г топінгу «Шоколад» ТМ Щедрик
  • 100 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 30 мл сиропу «Лаванда» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 0,5 ч. л. ванільного цукру

Приготування

Збийте вершки 35% з ванільним цукром до густої консистенції. Змішайте в каструлі молоко і лавандовий сироп, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння.

Зменшіть вогонь до маленького і додайте поламаний чорний шоколад. Коли шоколад повністю розчиниться, зніміть його з вогню і гарно збийте вінчиком.

Тоді додайте топінг «Шоколад» і поверніть на середній вогонь, після чого знову збийте до утворення піни. Розлийте гарячий шоколад по чашках і прикрасьте збитими вершками.

Творіть з Щедрик

«Айс лате тірамісу»

Детальніше 

«Капучино амаретто»

Детальніше 

Кава з білим шоколадом і солоною карамеллю

Детальніше 

«Бананово-карамельний макіато»

Детальніше 

«Еспресо мартіні»

Детальніше 

Замовте дзвінок