Журавлиновий чай

Журавлиновий чай

  • 3 скл. води
  • 2 ст. л. меду
  • пів ч.л. гвоздики
  • пів ч.л. кориці
  • сироп «Журавлина» ТМ Щедрик
  • Приготування

    Воду налийте в каструлю і поставте на вогонь, в миску викладіть приблизно 2 столові ложки меду.

    Додайте до меду корицю і гвоздику, поступово влийте сиропу для смаку і запаху.

    З'єднайте приготовану суміш з гарячою водою, перемішайте все і доведіть суміш до кипіння, варіть 20-25 хвилин на повільному вогні, помішуючи.

    Зніміть збитень з вогню, процідіть через марлю. Розлийте напій по чашках і подавайте до столу.

    Освіжайтесь з Щедрик

    «Червоний чай»

    Детальніше 

    Яблучний лимонад

    Детальніше 

    М'ятний лимонад

    Детальніше 

    Лимонад з корицею

    Детальніше 

    Липовий з чебрецем

    Детальніше 

    Замовте дзвінок