Журавлиновий чай

Журавлиновий чай

  • 3 скл. води
  • 2 ст. л. меду
  • пів ч.л. гвоздики
  • пів ч.л. кориці
  • сироп «Журавлина» ТМ Щедрик
  • Приготування

    Воду налийте в каструлю і поставте на вогонь, в миску викладіть приблизно 2 столові ложки меду.

    Додайте до меду корицю і гвоздику, поступово влийте сиропу для смаку і запаху.

    З'єднайте приготовану суміш з гарячою водою, перемішайте все і доведіть суміш до кипіння, варіть 20-25 хвилин на повільному вогні, помішуючи.

    Зніміть збитень з вогню, процідіть через марлю. Розлийте напій по чашках і подавайте до столу.

    Освіжайтесь з Щедрик

    Апельсиново-морквяний коктейль

    Детальніше 

    Кокосовий лимонад в графині

    Детальніше 

    «Чорна смородина»

    Детальніше 

    Фрешджинджер

    Детальніше 

    Лимонад «Полуниця»

    Детальніше 

    Замовте дзвінок