Полуничний квас

Полуничний квас

  • 150 г полуничного варення ТМ Щедрик
  • 1 л води
  • 150 г цукру
  • 10 г свіжого імбиру (можна замінити сухим)
  • 1 ч.л. сухих дріжджів

Приготування

Полуничне варення подрібніть блендером. Дріжджі розмішайте із невеликою кількістю теплої води, зачекайте, поки утвориться пінка.
У теплій воді розмішайте цукор, полуничне пюре, імбир, воду з дріжджами. Рідина не повинна доходити до країв ємкості, одягніть на неї гумову рукавичку і залишіть при кімнатній температурі мінімум на добу.
Якщо у приміщенні прохолодно і процес бродіння відбувається неінтенсивно (рукавичка не стоїть), можете залишити напій на 2 доби.
Відтак процідіть квас, перелийте у пляшку зі щільним корком, покладіть у холодильник.

Освіжайтесь з Щедрик

«Чорна смородина»

Детальніше 

«Манговий лассі»

Детальніше 

«Червоний чай»

Детальніше 

Грушевий лимонад з шавлією

Детальніше 

Мохіто безалкогольний

Детальніше 

Замовте дзвінок