Гарячий шоколад «Перчинка»

Гарячий шоколад «Перчинка»

  • 2 склянки молока ТМ Щедрик
  • 50 г топінгу «Шоколад» ТМ Щедрик
  • 10 мл сиропу «Імбир» ТМ Щедрик
  • 15 мл сиропу «Зі смаком червоного перцю» ТМ Щедрик
  • морська сіль за смаком

Приготування

Додайте сиропи в молоко і підігрійте. Коли молоко прогріється, додайте в нього топінг і ретельно розмішайте. Тримайте шоколад на вогні, помішуючи, поки не розчиняться усі грудочки.

Творіть з Щедрик

Кава з білим шоколадом і солоною карамеллю

Детальніше 

«Холодна м’ятно-шоколадна кава»

Детальніше 

«Еспресо мартіні»

Детальніше 

«Айс лате тірамісу»

Детальніше 

«Глясе»

Детальніше 

Замовте дзвінок