Гарячий шоколад «Перчинка»

Гарячий шоколад «Перчинка»

  • 2 склянки молока ТМ Щедрик
  • 50 г топінгу «Шоколад» ТМ Щедрик
  • 10 мл сиропу «Імбир» ТМ Щедрик
  • 15 мл сиропу «Зі смаком червоного перцю» ТМ Щедрик
  • морська сіль за смаком

Приготування

Додайте сиропи в молоко і підігрійте. Коли молоко прогріється, додайте в нього топінг і ретельно розмішайте. Тримайте шоколад на вогні, помішуючи, поки не розчиняться усі грудочки.

Творіть з Щедрик

«Кава по-ірландськи»

Детальніше 

Повітряний лавандовий гарячий шоколад

Детальніше 

Раф «Амаретто»

Детальніше 

«Айс лате тірамісу»

Детальніше 

«Холодна кава аршат»

Детальніше 

Замовте дзвінок