«Глясе»

«Глясе»

  • 60 мл еспресо
  • 20 мл сиропу «Кориця» ТМ Щедрик
  • 20 мл сиропу «Шоколад» ТМ Щедрик
  • 50 морозива
  • вершки 35% ТМ Щедрик, попередньо збиті
  • декілька кавових зерен

Приготування

Приготуйте еспресо і дайте йому охолонути. В склянку покладіть морозиво, додайте сиропи, влийте каву, зверху додайте збиті вершки і прикрасьте кавовими зернами.

Творіть з Щедрик

«Капучино амаретто»

Детальніше 

«Холодна м’ятно-шоколадна кава»

Детальніше 

«Кава по-ірландськи»

Детальніше 

«Айс лате тірамісу»

Детальніше 

«Кава по-баварськи»

Детальніше 

Замовте дзвінок