Фрешджинджер

Фрешджинджер

  • 2 кг кавуна
  • 1 склянка імбирного сиропу ТМ Щедрик
  • 1 склянка соку лайма
  • лід за смаком
  • 1 лайм

Приготування

Очистіть м’якоть кавуна від кісточок і шкірки. Зробити фреш із м’якоті кавуна, має вийти приблизно 3 склянки. Перелийте кавуновий сік у графин. Додайте сік лайма та імбирний сироп. Тоді лід, перемішайте і подавайте, прикрасивши долькою лайма.

Освіжайтесь з Щедрик

Грушевий лимонад з шавлією

Детальніше 

Варенуха з сухфруктів

Детальніше 

Базиліковий лимонад

Детальніше 

Класичний лимонад в графині

Детальніше 

«Червоний чай»

Детальніше 

Замовте дзвінок