Спорт і здорове харчування - мій баланс для повноцінного життя

Спорт і здорове харчування - мій баланс для повноцінного життя

Спорт для мне став невід’ємною частиною життя, змінився стиль життя та одягу, змінилось коло друзів, місця відпочинку та раціон харчування. Почала продумувати правильний раціон, не дієту, а саме здорове спортивне харчування.

Молочна продукція стала обов’язковою і невід’ємною частинкою мого меню. За своє життя сробувала безліч різних сирочків, йогуртів, молока від різних виробників, траплялись смачні, проте більша частина була відверто жахливою. Хотілось знайти виробника, який задовільнив би мої потреби та вимоги по смаку, ціні та користі. І ось нарешті я його знайшла! Продукцію ТМ Щедрик порадив товариш, перше що я спробувала — це альбумінний сир «Надуги», який містить мінімум жиру що є зайвим баластом для людини котра слідкує за своїм здоров’ям, і при цьому в ньому є всі необхідні речовини для мого організму. З нього можна приготувати безліч смачних страв та закусок, особисто я полюбляю готувати на сніданок чізкейки, налисники або сирнички з альбумінного сиру, а мій синочок в захваті від сирково-ягідного желе.

Наступним відкриттям для мене було молоко та сметана, які нагадали мені дитинство у бабусі в селі, в ньому відчувається смак домашнього молочка і відсутній присмак порошкового сухого молока та немає водянистості. Просто — молоко:) Зазвичай через 30–40 хв.після тренування запарюю вівсянку на молоці, додаю шматочки банану, а влітку ще й ягід з домашньої грядки. Та найбільшим здивуванням і найулюбленішим продуктом моєї сім’ї став йогурт, котрий зовсім не поступається домашньому. Мій режим дня дуже насичений, для того щоб зранку збадьоритись та покращити настрій перед тренуванням чи змаганням завжди випиваю горнятко кави. Зазвичай додаю до неї дрібку кориці, какао чи кардамону, тепер в мені полюбився сироп до кави, яких у ТМ Щедрик тільки в кавовій групі — 11 видів, а ще є коктейльна, ягідна та фруктова група, мій смак поки що мигдальний і тірамісу:)

Відтепер продукція ТМ Щедрик для мене — невід’ємна складова мого харчування. Чому? Тому що Щедрик — це смачно, корисно, поживно і це місцевий виробник, який любить свого клієнта, цінує і дбає про його здоров’я та задоволення! :)

Замовте дзвінок