Весняний тірамісу із новинкою від Щедрика - вершками 35%

Весняний тірамісу із новинкою від Щедрика - вершками 35%

«Була весна весела, щедра, мила,
промінням грала, сипала квітки,
вона летіла хутко, мов стокрила,
за нею вслід співучії пташки!..» Л.Українка

Весна іде і неймовірну красу несе для нас усіх! Нехай цього весняного свята - 8 Березня, окрасою стане торт «Тірамісу» вашого власного приготування, і звісно, з чудовими довершеними вершками 35% ТМ «Щедрик».

Отже, занотовуйте рецепт!

Інгредієнти:

Яйця - 6 шт.;
цукор 200 гр.;
борошно -150 гр.;
розпушувач 10 гр.;
ванільний цукор 10 гр.;
маскарпоне 200-250 гр.(робимо домашній);
вершки 35% ТМ «Щедрик» 300 мл.;
цукрова пудра 80 гр.;
сироп «Тірамісу» ТМ «Щедрик» 30 мл.;
кава свіжозварена 170 мл.;
какао для декору.

Спосіб приготування:

Яйця добре збити з цукром, додати ванільний цукор, розпушувач і борошно. Збити усе разом 5-6 хв. Тісто вилити у форму 24-26 см в діаметрі, застелену пергаментом. Випікати при 170 градусах приблизно 25 хв. Готовий повітряний бісквіт вийняти з форми і остудити на решітці. Заварити каву. Бісквіт розрізати навпіл. Каву з’єднати з сиропом «Тірамісу» ТМ «Щедрик». Збити 5-7 хв. вершки ТМ «Щедрик», додати цукрову пудру і маскарпоне. Ще раз збивати 2-4 хв. Крем виходить повітряний і дуже-дуже смачний. Просочити кожен корж кавою і шаром крему, не шкодуйте крему. Верх та боки зібраного тортика змащуємо кремом і притрушуємо какао, можна і потертим шоколадом. На ніч поставити в холодильник. А зранку …..мммм……Вашому захопленню не буде меж! Смачного!!! Єдине зауваження, маскарпоне підійде і з маркету, але якщо докласти трошки зусиль його можна зробити на власній кухні. В наступному пості я розкрию усі секрети приготування маскарпоне).

Усім, пані, панночкам, панянкам, зичу ВЕСНИ щодня і за будь яких погодніх умов! Кохайте та дозволяйте себе кохати, любити, закохуватися!

Замовте дзвінок