З Новим роком! З Новим щастям!

З Новим роком! З Новим щастям!

Дочекалися!!! Святковий яскравий період розпочався: приємні клопоти в будинках, непростий вибір подарунків, прикрашання помешкання різнокольоровими гірляндами, приготування улюблених страв. Я щиро зичу, нехай усе заплановане здійсниться, усі Ваші страви смакуватимуть рідним, а свято пройде гучно та весело!

Мій Новий рік запам’ятається шоколадним тортиком!

Ділюся рецептом, і щиро бажаю, щоб він і Вам, любі читачі сайту ТМ «Щедрик», знадобився.

Інгредієнти:

Борошно – 300-320 гр., цукор – 300 гр., какао 60 гр., розпушувач – 3 ч.л., сіль 0.5 ч.л., кукурудзяний крохмаль – 1 десертна ложка, кефір 240 гр. ТМ «Щедрик», кава еспресо гаряча – 150 мл., олія 100 мл., яйця - 3шт. Спочатку у послідовності змішуємо сухі продукти до однорідної маси. Далі в окремому посуді звичайним вінчиком (без міксера) збиваємо яйця, кефір, олію. З’єднуємо усе разом, отримуємо наше тісто. Заварюємо каву. І гарячою вливаємо до тіста. Ретельно, без активних дій, усе разом перемішуємо. Тісто перелити у форму застелену пергаментом круглої форми, діаметром 24-26 см. Випікати 50-55 хв. при 175 С. Готовий корж охолодити, поділити на три коржі, змастити кремом: масло 300 гр. ТМ «Щедрик», вершки 100 мл. ТМ «Щедрик», сироп «Тірамісу» 20 мл. ТМ «Щедрик», цукрова пудра 250 гр. Збити міксером. Перемастити два коржі. Весь торт зверху полити шоколадним топінгом ТМ «Щедрик».

Ще раз вітаю усіх з Новим 2017 роком! Нехай усе буде смачно, шоколадно і щедро!!!

Замовте дзвінок