Перекуси в школі

Перекуси в школі

Мої вітання батькам школярів!

Ну ось, вересень промайнув швиденько, навчання в школі вже змістовно змінилося: насичені класні роботи, самостійні, контрольні роботи, багато домашніх завдань….

Маючи 5-6 уроків, дитина виснажується, і звісно, смачний мамин сніданок допомагає «стартувати» дитині впевненіше в дорозі знань, але у школі на перервах просто необхідна «підзарядка». Торгова марка «Щедрик» допоможе нам у цьому як ніхто. Отже, мова сьогодні піде про перекуси.

Для моєї учениці, вже другий рік поспіль, складаю та продумую харчування у школі сама. У нас є бокс для перекусиків, ми його вибирали разом, за кольором, формою, малюнком. Я Вам раджу обов’язково придбати бокс, Вам буде значно легше. Головне, щоб обраний контейнер усім припав до душі. А туди вже можна покласти усі продукти, які Ви б хотіли - канапки, домашню випічку, фрукти… Ранець гарантовано буде чистенький, зошити та книжки теж.

Один з варіантів перекусу пропоную ось такий - домашнє печиво «Хрумке».

Інгредієнти: 200 г муки, 150 г масла ТМ «Щедрик», 3 ст. ложки сметани ТМ «Щедрик», яйце, на кінчик ножа соди погашеної, цедра одного невеликого лимона, кілька горіхів, цукрова пудра. Масло посікти потрібно з мукою, додати жовток, сметану, соду, цедру і продовжувати сікти до утворення еластичної маси. Винести тісто на 2 години в холодне місце. Потім розкачати, вирізати коржики. Форму (вигляд) печива підбирайте з Вашою дитиною, у нас принцеси, котики, курчатка та замок. Збийте білок, який залишився з цукровою пудрою, і змастіть печиво. Випікати у духовці при 170 градусах 15-20 хв.

Печиво дуже хрумке і Вашій малечі обов’язково сподобається, ідеально підходить для перекусів на перервах у школі.

Бажаю успіху, гарних оцінок та терплячості усім!!!

Замовте дзвінок