Про вироби з тіста

Про вироби з тіста

Усім знову привіт!!!

А чи розрізняють Ваші дітки вироби з тіста з начинкою, такі як: вареники з м’ясом, пельменьки, манти, равіолі?

Давайте разом будемо навчати з дитинства малечу смаку їжі та різновиду тої чи іншої страви в іноземних країнах, і, звісно, з експериментами, з використанням якісних продуктів. Я «ЗА»! Ми спробували, і ось, що у нас вийшло. Вашій увазі - равіолі!!! Походження страви і прапор країни моя донечка вже вивчила і намалювала ))).

Моцарелла ТМ «Щедрик» ідеально пасує для цієї вишуканої страви, а маленькі пальчики Вашої дитини з радістю ховатимуть жовтенький сир в тісто, ми його назвали сюрприз).

Інгредієнти для тіста - борошно 0,5 кг, молоко ТМ «Щедрик» 200 гр. Сіль я не використовую для замісу тіста. Начинка у нас м’ясна, фарш близько кілограма, моцарелла ТМ «Щедрик» 1 шт. і масло 50 гр. ТМ «Щедрик» для готових зварених виробів. Петрушка, укроп. Моцареллу потрібно порізати невеликими кубиками, покласти окремо від фаршу, не змішувати. Фарш за смаком. Ось і всі необхідні компоненти для приготування. Я і моя помічниця впоралися за годину. Експериментували, у нас вийшли різні за формою равіольки, використовували декілька видів стаканів. Спочатку розкачали тісто, за допомогою стаканів витиснули кружечки, на середину поклали фарш і один шматок сиру. Далі поклали зверху інший кружечок тіста, однаковий за діаметром і гарненько зачипали))). Коли равіолі готові, зварили у великій кількості води (підсоленій).

Гарантовано смачно! Спробуйте і у Вас обов’язково вийде! Поступово вивчимо і наступні складні назви страв, походження та країни. І кожного разу, на Ваших очах, дитина ставатиме наполегливішою і обізнанішою! То як, наступні готуємо манти???

Замовте дзвінок