Кохання! Кохання! Кохання!

Кохання! Кохання! Кохання!

Кохання! Кохання! Кохання!

Ах ….. скільки барв, змісту, наповнення в цьому слові!!!

Напередодні свята усіх закоханих, неможливо не говорити про це світле почуття. Щиро зичу усім кохати, бути коханими! Дивуйте, насолоджуйтеся й творіть дива разом, один для одного!

Сьогодні залишаємо солодкі страви для наступного разу, пропоную приготувати для коханої людини смачні кексики з сиром, куркою та овочами. Для початку, знадобляться спеціальні формочки для кексів або ж мафінів. Неймовірно простий рецепт міні-кексів у формочках дозволить створити смачну, романтичну вечерю і залишить додатковий час для Вас, дівчатка, щоб підкреслити вроду.

Інгредієнти:

Куряче філе (відварене завчасно) – 1 шт.; яйця 2 шт.; мука 1 склянка; дрібка солі; кефір або ж йогурт салатний ТМ «Щедрик» 250 мл.; сир «Рівненський» або бринза ТМ «Щедрик» 150 гр; розпушувач - 1,5 ч.л.; олія – 50-60 мл.; кукурудза 2 ст.л.; варена морква(порізана кубиками) 2 ст.л.; кріп.

Яйця, олію, кефір (йогурт) і сіль змішуємо вінчиком до однорідності. Додаємо борошно, просіяне з розпушувачем, і замішуємо тісто. Додаємо наповнювачі – нарізаний сир кубиками, курочку, кріп, моркву і кукурудзу.

Перемішуємо. Розкладаємо по змащеним олією формочках і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до сухого сірничка, близько 25-30 хв. Верх кожного кексика змастіть маслом ТМ «Щедрик». Подаємо теплими або повністю охолодженими. Ароматно, апетитно, романтично – гарантовано! Як особливий додаток, не забудьте про хороше вино))).

Поціновувачі торгової марки «Щедрик», кохання та любові Вам! «Щедрик» любить нас щиро щоденно, адже, робить наші сніданки, обіди та вечері незабутніми своєю якісною продукцією!

Замовте дзвінок